Obavijesti Video Pretražite Navigacija
detalji ubojstva u gajnicama

Ženu (39) nevjenčani je suprug (36) izbo oštrim predmetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stanu u zagrebačkim Gajnicama jutros je pronađena ubijena žena. Osumnjičen je njezin nevjenčani partner koji je doveden u policiju na ispitivanje.

Zagrebačka policija provodi kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim muškarcem I.K. za kojega se sumnja da je u nedjelju ujutro u Gajnicama, u Grintavečkoj ulici, usmrtio A.N., svoju 39-godišnju partnericu, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Očevidom je utvrđeno da je žena ubijena oštrim predmetom.

Usmrćena žena pronađena je stanu u nedjelju ujutro oko 8 sati. Ubojica je, prema neslužbenim informacijama, bio pod utjecajem alkohola, a par je, doznaje se, već imao povijest obiteljskog nasilja. Osumnjičenom je pružena liječnička pomoć.

Kriminalističko istraživanje još traje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene