Obavijesti Video Pretražite Navigacija
liječnici mu se bore za život

U stanu u Splitu upucan i teško ozlijeđen mladić: Igrali su ruski rulet?

U noćašnjoj pucnjavi u Splitu mlađi muškarac je zadobio teške i po život opasno ozlijede od vatrenog oružja, doznaje se u srijedu ujutro u splitskoj policiji.

Pucnjava se dogodila jutros oko 2:30 u stanu u Zajčevoj ulici, gdje je iz vatrenog oružja ozlijeđen mladić u 20-tim godinama. Odvezen je u bolnicu i zadržan na Jedinici intezivnog liječenja (JIL) gdje mu se liječnici bore za život.

Policija je u svoje službene prostorije dovela nekoliko osoba koje su u tom trenutku bile u stanu s mladićem, te s njima obavljaju razgovore kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja, naveli su iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Na mjestu pucnjave policija provodi očevid, a o događaju je obavješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu.

Pročitajte i ovo Požar - 7 SUŠA, VJETAR, ALI I NEODGOVORNOST Požari kao usred ljeta: Aktivirano više od 400 vatrogasaca, opožareno više od tisuću hektara - "Svaki dan imamo pet-šest novih"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SLIJEDI OČEVID Iz vatrenog oružja teško ozlijeđen muškarac, policija obavlja razgovore s osobama koje su s njim bile u stanu

Što se dogodilo?

Prema pisanju portala Dalmacija danas, muško društvo okupilo se u iznajmljenom apartmanu gdje su krenuli u smrtnosnu igru s revolverom - ruski rulet.

Mladić (26) je odmah nakon ranjavanja prevezen u bolnicu, a policija je nekoliko osoba privela na razgovor. Neslužbeno se doznaje da su među njima i osobe već poznate policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene