Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnicu nije niti malo dirnulo

U natrpanom stanu izgorjela dva psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru stana od 30 kvadrata koji je jučer izgorio u Marjanovićevom prilazu u zagrebačkom naselju Utrini, izgorjela su i dva psa vlasnice, inače liječnice.

Vatrogasci su nakon što su ugasili požar još satima iznosili stvari kojima je stan bio natrpan od poda do stropa. Moglo se prolaziti samo kroz uski prolaz između svih tih stvari. Susjedi svjedoče kako vlasnica stana po nekoliko dana ne bi dolazila kući te da bi to cijelo vrijeme bili sami i tužno zavijali. Vatrogasci su do kasnih sati bili u stanu kako se ne bi ponovno nešto zapalilo kada se u večernjim satima napokon pojavila i vlasnica. Na opasku njenih susjeda da su joj izgorili psi, hladnokrvno je rekla 'dobro'. Ništa više se nije uzbudila zbog informacije da joj je izgorio stan.

Pročitajte i ovo Liječnica, ilustracija (Foto: Thinkstock) priča iz Njemačke Otišla je 28 minuta ranije s posla, pa dobila otkaz, tužila je bolnicu i dobila otpremninu Ilustracija Veliki problem Nezbrinuti psi u međimurskim romskim naseljima veliki problem: Svaki put nađemo novih tridesetak pasa

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene