U Splitu su se sudarili policijski i osobni automobil. Vozač osobnog automobila nakon nesreće je iz vozila morao izaći kroz prozor, a od siline udarca s ceste je odbačen na livadu pored prometnice.

Galerija


Oko 15 sati u nedjelju u Splitu je došlo do sudara osobnog i policijskog automobila.

Vezani članci Policija, ilustracija Je li ga tko vidio? Mopedom ili motociklom udario pješaka pa pobjegao Sudar dva automobila i autobusa u Splitu (Foto: Dnevnik.hr) Prometni kaos u Splitu: Sudarili se turistički autobus i dva automobila, jedna osoba ozlijeđena

''Dosta jak udarac je bio, čak je čovjek morao kroz prozor izaći van iz automobila'', kaže čitateljica koja je svjedočila prometnoj nesreći. Dodala je i da je od siline udarca osobni automobil odbačen na livadu pored ceste. Na fotografijama se vidi i kako iz automobila izlazi dim.

Iz PU splitsko-dalmatinsko su potvrdili da se nesreća dogodila na Poljičkoj cesti oko 15 sati. U nesreći je ozlijeđen jedan policajac kojemu se pruža liječnička pomoć, a zasad nije poznata težina njegovih ozlijeda.

Nema poteškoća u prometu zbog ove nesreće, a više informacija o okolnostima događaja bit će poznato nakon policijskog očevida.