Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na željezničkom kolodvoru

U Splitu 'pala' Riječanka s 1,3 kg heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija na Željezničkom kolodvoru uhitila 26-godišnju Riječanku kod koje su pronašli 1,3 kilograma heroina čija se vrijednost na ilegalnom narkomanskom tržištu procjenjuje na pola milijuna kuna, kazala je glasnogovornica splitsko-dalmatinske policije Marina Kraljević Gudelj.

Inspektori Odjela za kriminalitet droga djevojku su zaustavili u petak navečer i legitimirali dok je čekala vlak za Rijeku, a kako je rečeno u policiji, ona im je nakon toga dragovoljno predala heroin. Privedena je na kriminalističko istraživanje u policiju gdje se branila šutnjom. Kako se neslužbeno doznaje, jedino što je policiji rekla je da je ona bila samo kurir.

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao

Heroin je preuzela u Bosni i Hercegovini odakle je stigla u Split, a potom je vlakom drogu trebala prebaciti u Rijeku jer je heroin bio namijenjen tamošnjem tržištu. Nakon ispitivanja u policiji Riječanka je uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojne droge tijekom popodneva privedena na saslušanje i kod dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Splitu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene