Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar lokaliziran

VIDEO Drama u Splitu: Gorio stan na devetom katu zgrade, jedna osoba završila u bolnici

U Splitu je izbio požar u stanu na devetom katu stambene zgrade. Na teren je izašlo 20 vatrogasaca, a u stanu je biilo osoba.

U stanu na devetom katu zgrade u Požeškoj ulici u Splitu izbio je požar u ponedjeljak oko 9:30. Na teren je izašlo je 20 vatrogasaca, a u stanu je u trenutku požara bilo osoba, kazali su nam iz JVP-a Split.

Pročitajte i ovo Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi

Dojavu o požaru zaprimila je i policija iz koje su izvijestili da je riječ o stanu na najvišem katu zgrade te da je u tijeku evakuacija stanara. Sat vremena nakon dojave požar je lokaliziran je, a iz policije kažu da se vatra nije proširila na druge stanove.

Žena koja je bila u stanu nagutala se dima no čini se da neće imati većih zdravstvenih problema, doznaje se u splitskoj bolnici.

Planulo je u dnevnom boravku, a žena, koja je u trenutku požara bila sama u stanu, pobjegla je na balkon.

Stanarka za vrijeme požara nije željela napustiti stan pa su je vatrogasci morali iznijeti.

Još se uvijek ne zna uzrok požara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene