Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesretan slučaj

U Solinu dijete palo kroz prozor i teško se ozlijedilo, nakon tri dana u bolnici otpušteno na kućnu njegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je za DNEVNIK.hr potvrdila da je provela očevid i kako se za sad čini da se radi o nesretnom slučaju. Dijete je zbog teških ozljeda bilo u bolnici, a policija dodaje kako će nastaviti s utvrđivanjem činjenica i okolnosti ovog slučaja.

Prošlog petka, 4. 9.2020. na solinskom području dijete je palo kroz prozor i teško se ozlijedilo. Zbog ozljeda je zadržano na liječenju, a jučer je otpušteno na kućnu njegu, potvrdila je za DNEVNIK.hr policija Splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Drama u susjedstvu Jedan poziv iz vrtića užasnuo roditelje: "Nešto nam skrivaju, govore nam nebulozne priče"

"Na mjestu događaja izvršen očevid, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesretnom slučaju. Policija će poduzeti mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju", odgovorili su iz policije na naš upit.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene