Hitna pomoć, ilustracija
Hitna pomoć, ilustracija Foto: Dusko Marusic/Pixsell

Policija je za DNEVNIK.hr potvrdila da je provela očevid i kako se za sad čini da se radi o nesretnom slučaju. Dijete je zbog teških ozljeda bilo u bolnici, a policija dodaje kako će nastaviti s utvrđivanjem činjenica i okolnosti ovog slučaja.


Prošlog petka, 4. 9.2020. na solinskom području dijete je palo kroz prozor i teško se ozlijedilo. Zbog ozljeda je zadržano na liječenju, a jučer je otpušteno na kućnu njegu, potvrdila je za DNEVNIK.hr policija Splitsko-dalmatinska.

Vezani članci Policija u Srbiji, ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Stravična nesreća u Srbiji: Autom se zabio u kamion, poginula tri muškarca, ozlijeđeno i dijete Majčinski refleksi (Foto: Screenshot/YouTube) Supermama uspjela spasiti dijete od pada sa stubišta, snašla se u sekundi

"Na mjestu događaja izvršen očevid, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesretnom slučaju. Policija će poduzeti mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju", odgovorili su iz policije na naš upit.