Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ima i materijalne štete

Nesreća u Slavonskom Brodu: Srušilo se stablo na cestu i ozlijedilo ženu (50)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak u jutarnjim satima u Slavonskom Brodu srušilo se stablo i pritom je ozlijeđena 50-godišnjakinja.

Žena je zadobila lakše ozljede i puštena je kući nakon što joj je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu. Stablo se srušilo oko 9:35 te je nastala i materijalna šteta. Oštećena su dva parkirana vozila u vlasništvu 35-godišnjaka i 32-godišnjakinje.

Pročitajte i ovo Policija traži dva muškarca Jeste li ih vidjeli? Objavili fotografije: Policija je u potrazi za dvojicom muškaraca i traži pomoć građana Svađa zbog tambure - 1 Pukla žica Svađa između Grada i udruge dovela do bizarne situacije: "Mi ne tražimo radna mjesta, mi radna mjesta imamo"

"Prilikom obavljanja očevida, dio Vukovarske ulice, od raskrižja s Pilarevom ulicom do raskrižja s ulicom P. Svačića je bio zatvoren za promet do 11:55.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna spremni braniti teritorij NATO o detaljima pada drona u Zagrebu: "Bio je nenaoružan i ponestalo mu je goriva. Nastavlja se istraga s našim partnerima"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ČETVRTAK Vlada donosi novu uredbu o cijeni goriva: "U narednim tjednima i mjesecima imat ćemo niže cijene"

Stablo su sa ceste uklonili djelatnici Komunalnog poduzeća Slavonski Brod. Policijski službenici o događaju dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu", javila je brodsko-posavska policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene