Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U raciji u jednom zagrebačkom noćnom klubu policija je kod trojice muškaraca i jedne djevojke pronašla ukupno 55 tableta ecstasyja, 50,5 grama speeda i manju količinu marihuane, izvijestila je danas zagrebačka policija.


Zbog sumnje u zloporabu droga, kazneno su prijavljeni 27-godišnjak, 33-godišnjak i 34-godišnjak te 23-godišnjakinja koji su, kako je rečeno u zagrebačkoj Policijskoj upravi, tijekom subotnje racije u noćnom klubu na Savskoj cesti policajcima dragovoljno predali drogu.

Vezani članci Kokain, ilustracija - 3 Znate li koliko se droge dnevno potroši u Zagrebu? Dr. Sakoman: "Kokain je bio gotovo sastavnica dobrog noćnog provoda" Policijska sirena, ilustracija Strava u zagrebačkom Maksimiru: U skladištu pronađena dva mrtva muškarca

Kod 33-godišnjaka je pronađeno 50 tableta ecstasyja i 36 grama speeda, a kriminalističkom je obradom utvrđeno da je nabavljao veće količine spomenute droge koju je preprodavao drugim dilerima te konzumentima na zagrebačkome narkotržištu. Uz kaznenu prijavu priveden je u istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda.

Policija je kod 34-godišnjaka pronašla 13 grama speeda i pola grama marihuane, a kako je za njim već raspisana potraga, policija ga je odmah prevezla u zatvor te ga je kazneno prijavila zagrebačkome Županijskom državnom odvjetništvu. Kod 27-godišnjaka je pronađeno pet tableta ecstasyja, 1,5 grama speeda i 0,7 grama marihuane, a kod 23-godišnjakinje 1,8 grama speeda. Oboje su kazneno prijavljeni.