Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio vozilom s ceste

U prometnoj nesreći poginuo otac Ane Sršen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u popodnevnim satima na otoku Mljetu, u predjelu Vodice, poginuo je 71-godišnji Boško Sršen, otac naše najtrofejnije paraolimpijke Ane Sršen, potvrđeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Boško Sršen upravljao je automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka marke 'Ford Fiesta' te vozilom iz neutvrđenih razloga skrenuo u provaliju. Za vrijeme nesreće   u automobilu je bio sam. 'Pružena mu je liječnička pomoć, no preminuo je na putu prema bolnici', rekao je Zlatko Sokolar, načelnik policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija na Mljetu: 79-godišnjak automobilom sletio u more i poginuo Putovanja Zorana Milanovića - 4 to mu je nepristojno pitanje Milanović i dalje ne želi otkriti što je radio na Mljetu: ''Dajte pusu urednici. Cijelo ljeto bio sam sa suprugom, to vam je dosadno''

Ovo nije prva tragedija koja je zadesila obitelj paraolimpijke Ane Sršen. Naime, prije dvije godine također u prometnoj nesreći na otoku Mljetu u vožnji motociklom poginuo je njezin 15-godišnji brat Petar. Obitelj Sršen nedugo nakon osnovala je zakladu 'Petar Sršen' kojoj je zadaća senzibiliziranje javnosti o sigurnosti djece u prometu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene