Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA NA CESTI

Detalji jučerašnje nesreće: Poginula medicinska sestra. U frontalnom sudaru ozlijeđeno i njeno unuče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila 6. siječnja kod Bjelovara, poginula je 63-godišnja medicinska sestra iz bjelovarske bolnice. Dijete iz njezina vozila teško je ozlijeđeno.

U četvrtak se u mjestu Narta kraj Bjelovara dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginula 63-godišnja žena. Doznalo se da je riječ o medicinskoj sestri iz Opće bolnice Bjelovar. Četverogodišnje dijete koje je bilo s njom u vozilu teško je ozlijeđeno i prevezeno je u Dječju bolnicu u Klaićevoj u Zagreb, javlja Klikni.hr

Na njezin automobil je na državnoj cesti D-43 frontalno naletjelo vozilo kojim je upravljao 31-godišnji muškarac pod utjecajem 2,72 promila alkohola. S nesretnom ženom je u automobilu bilo i maleno dijete koje je u nesreći teško ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kod čvora zaprešić Smrt na autocesti: Vozač udario u stup, poginula jedna osoba

Pročitajte i ovo Vozila Hitne pomoći - 2 NEPRILAGOĐENA BRZINA Tragedija kod Bjelovara: S 2,7 promila naletio na automobil - poginula žena, teško ozlijeđeno dijete

Nesretnu ženu, kako su izjavili u bolnici, svega nekoliko mjeseci dijelilo je od umirovljenja. U šoku su i mještani Miklouša iz kojeg je žena bila, a koji za nju također imaju samo lijepe riječi.

Vozač je pritvoren.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene