Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć je u požaru stradalo dvoje ljudi - i to u Rijeci i u Karancu pored Belog Manastira. Nakon gašenje požara, vatrogasci su u riječkoj baraci pronašli tijelo nepoznatog muškarca, a u Karancu je stradala starica.


Tijelo za sada nepoznatog muškarca pronašli su sinoć vatrogasci nakon gašenja požara u baraci u riječkoj Liburnijskoj ulici. 

Vezani članci Požari u SAD-u Korisnici društvenih mreža podijelili apokaliptične prizore požara koji haraju SAD-om Požari u Kaliforniji Požari koji gutaju sve pred sobom: "Ovo je prvi put u 33 godine da smo premašili dva milijuna hektara"

Tek po završetku gašenja i razgrtanja zgarišta naišli su na stravičan prizor. Odmah je obaviještena policija. Zbog dima i mraka tijelo je tek jutros maknuto sa zgarišta, a nakon obdukcije znat će se točni uzroci smrti kao i identitet osobe. 

U Karancu kod Beloga Manastira sinoć je u požaru smrtno stradala 76-godišnja starica. Požar je, kako je utvrđeno očevidom, prouzročio opušak cigarete. 

Čini se da nesretna žena nije dobro ugasila cigaretu, nakon čega je zaspala. To potvrđuje i obdukcija. Naime, utvrđeno je da je smrt nastupila zbog trovanja ugljičnim monoksidom.