Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZAPALILA SE KUĆA

Užas kod Bjelovara: Baka bježala od požara koji je izbio u njenoj kući, pala pa živa izgorjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
84-godišnja žena smrtno je stradala u požaru kuće.

U četvrtak oko 9 sati došlo je do požara na starijoj kući u mjestu Marčani, u kojoj je sama živjela 84-godišnja vlasnica, priopćila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Izvijestili su da je do požara došlo uslijed zagrijavanja limene dimovodne cijevi spojene na peć na drva i kroz zid provedene izvan kuće. Na mjestu gdje se ta cijev dodiruje s drvenom gredom došlo je do zapaljenja grede, odakle se vatra proširila na dio krova kuće i na kuhinju i hodnik koji su u potpunosti izgorjeli.

Utvrđeno je da je vlasnica bila teže pokretna osoba te je uslijed požara najvjerojatnije došlo do zapaljenja odjeće u koju je bila odjevena. Ona je uspjela izaći iz kuće, ali je pala neposredno ispred ulaznih vrata, gdje je odjeća u potpunosti izgorjela te je žena preminula na mjestu događaja.

Tijelo stradale prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, gdje će se u petak obaviti obdukcija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene