Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno sedam osoba

U polju uzgojili 512 stabljika marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zloporabe opojnih droga, u istražni centar Županijskoga suda u Bjelovaru privedeni su T.V. (31) iz Pitomače i M.G. (31) iz Virovitice.

Njih se sumnjiči da su u polju uzgojili 512 stabljika marihuane namijenjene lokalnom tržištu, rečeno je na konferenciji za novinare u virovitičko-podravskoj Policijskoj upravi. U višemjesečnoj akciji 'Petoprst' pregledano je više kuća, stanova i automobila na području Pitomače i Virovitice, a privedeno je sedam osoba zbog sumnje u kazneno djelo zloporabe droga.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo

U premetačinama, osim 512 stabljika marihune, pronađeno je i 27,3 grama suhe marihuane, pet komada streljiva te više mobitela i SIM kartica. Nakon kriminalističke obrade prijavljene su tri osobe koje su počinile 34 kaznena djela vezana uz zloporabu opojnih droga. Po riječima načelnika virovitičko-podravske Policijske uprave Slavka Kopjara, u kaznenim djelima zloporabe opojnih droga sudjelovalo je sedam osoba koje su privedene u policijsku postaju, a nakon kriminalističke obrade pet ih je pušteno kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene