Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesno groblje

U Pitomači na Uskrs oskvrnuto 13 grobova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mjesnom groblju u Pitomači oskvrnuto je na uskrsno jutro trinaest grobova, izvijestila je jutros javnost virovitičko-podravska Policijska uprava.

Policija je utvrdila da je za sada nepoznati počinitelj 8. travnja od 3 do 8 sati počinio kazneno djelo povreda mira pokojnika oštetivši više nadgrobnih spomenika na tom groblju. Nadgrobne ploče i križevi izvrnuti su i oštećeni na trinaest grobova.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

>> S grobnice u Karlovcu ukradena bista Majke Božje

Osim podnošenja kaznene prijave nadležnom Državnom odvjetništvu, slijedi utvrđivanje visine nastale štete te kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio identitet počinitelja tog kaznenog djela, navodi se u priopćenju virovitičko-podravske policije. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene