Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške prometne

U tri nesreće dvoje poginulih, osmero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tri prometne nesreće dvije su osobe poginule, a osam ih je teško ozlijeđeno.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 19.30 sati u središtu Otočca kada je osobni automobil pretjecao svadbenu kolonu pri čemu je došlo do sudara u kojem su teško ozlijeđene dvije osobe. Stradali su supružnici koji su prevezeni u opću bolnicu Otočac, rekli su za Dnevnik.hr u PU ličko-senjskoj. U nesreći su sudjelovala tri automobila, od čega je jedan od siline udarca slomio betonski stup od struje.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Slika nije dostupna Ponovno teška nesreća kod Sesveta U svadbenoj koloni poginula 14-godišnjakinja

Poginuo na autocesti

Jutros oko 5.40 sati na autocesti prije čvora Bosiljevo dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a troje je teško ozlijeđeno. Nesreća se dogodila kad je BMW zagrebačkih registracija zbog gubitka nadzora nad osobnim automobilom jutros oko 5,40 sati je u slijetanju van kolnika i potom prevrtanja na krov na autocesti Rijeka - Zagreb poginuo vozač BMW-a 36-godišnji Slatko Martić iz Brckovljanja. Dva muškarca stara 54 i 52 godine iz Petrinje i Dugog Sela teško su ozlijeđena, a desetogodišnjak iz Brckovljana je lakše ozlijeđen, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi. Svi se nalaze u Općoj bolnici u Karlovcu.

Za sutra najavljena vještačenja i obdukcija trebali bi dati odgovore na pitanja je li vozač vozio uz prekoračenje brzine ili je došlo do kvara na vozilu, jer se te okolnosti danas obavljenim očevidom nisu mogle utvrditi, kazao je policijski djelatnik u Centru 92. Za sada je poznato da je automobil najprije sletio s ceste u lijevo, u zanošenju skrenuo u desno na kosi obrov uz cestu, tu lupio u stijenu i s nekoliko metara visine pao na autocestu na krov. Promet na čvoru u Bosiljevu normaliziran je nakon tri sata, u 8.45.

Udario u betonski most, poginuo putnik

Treća prometna nesreća dogodila se u Končanici kod Daruvara oko pet sati. Fiat Uno sletio je s ceste i pritom je poginuo suvozač, a tri su putnika ozlijeđena. Vozač je zbog neprilagođene brzine prilikom ulaska u lijevi zavoj izgubio nadzor nad automobilom te sletio u jarak gdje je udario u betonski most od kojeg se odbio te se zaustavio na suprotnoj strani mosta. Putnik u vozilu, čiji se identitet još ne zna, na mjestu je smrtno stradao. Vozač, kojem je alkotestiranjem izmjereno 1,28 promila alkohola u organizmu, dobio je lakše tjelesne ozlijede te je nakon liječničke pomoći pušten iz Opće bolnice Pakrac, dok su ostala dvojica putnika zadržana na liječenju.

Teške tjelesne ozlijede ima putnik S.Ž koji ima ima kontuzije glave i prijelom noge, ali je stabilno. Drugi putnik iz vozila ima kontuzije glave, ali i on je stabilno i vitalne funkcije mu nisu ugrožene. Protiv vozača slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Daruvaru, a dežurna istražna sutkinja Općinskog suda u Daruvaru za sutra je odredila obdukciju i prepoznavanje poginule osobe. To je sedma poginula osoba u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene