Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku očevid

U teškoj nesreći kod Krapine poginuo biciklist: "Probali smo ga spasiti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
U prometnoj nesreći kod Krapine poginuo je biciklist.

Biciklist je smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se nešto prije 19 sati dogodila u Galovcu Začretskom nedaleko od Krapine, izvijestila je u ponedjeljak navečer krapinsko-zagorska policija.

U nesreći su sudjelovali osobno vozilo i biciklist, a od 19,29 sati zbog očevida je zatvorena dionica ceste od Švaljkovca do Donje Šemnice, navodi se u kratkom priopćenju.

Biciklist se kretao desnom stranom kolnika dionicom ceste iz smjera Švaljkovca prema Donjoj Šemnici, prilikom čega ga je s njegove stražnje strane udario mladi vozač s osobnim automobilom, koji je također iz Donje Šemnice.

I mladi vozač i poginuli biciklist žive u istom mjestu, na kilometar do dva udaljenosti, a kako neslužbeno doznaje Zagorje.com, vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Prema iskazima očevidaca biciklist je bio vidljivo pod utjecajem alkohola.

Nesretno nastradalom pokušalo je pomoći troje ljudi, muškarac i dvije ženske osobe, jedna od njih je bila strankinja, piše Zagorje.com. 

Ivan B. nam je otkrio da je po dolasku već zatekao dvije ženske osobe, od kojih je jedna bila strankinja i pričala je engleski, kako pokušavaju pomoći nesretnom biciklistu.

"Sve smo probali da ga spasimo, međutim kada je došla hitna, mogla je samo konstatirati smrt", rekao je sumještanin poginulog. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene