Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo mladić

Nije čuo vlak: 'Na ušima imao slušalice, lokomotivu uočio prekasno!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu vlaka u Karlovcu smrtno je stradao nepoznati muškarac, najvjerojatnije je riječ o 23-godišnjem studentu.

U Karlovcu je u naletu vlaka smrtno stradao nepoznati muškarac, izvijestila je karlovačka policija, a na mjestu događaja saznaje se da je najvjerojatnije riječ o 23-godišnjem studentu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Željeznička nesreća kod Bjelovara: Vlak naletio na kombi, vozač prevezen u bolnicu Ilustracija Nije joj prvi put Žena (67) kod Karlovca zapalila kuću pa sve dojavila policiji: Uhićena je

Prema prvim policijskim informacijama desetak minuta prije podneva u blizini pružnog prijelaza na Mažuranićevoj obali u centru Karlovca putnički je vlak udario u jednog muškarca i usmrtio ga.

Jedan od očevidaca, Karlovčanin Mateo Sadlek, tvrdi da je poginuo njegov poznanik, student s karlovačkog Veleučilišta. Vlak mu je pri dolasku na most, preko kojeg je službeni pješački prijelaz, šest puta uzastopce 'svirao', ali je on na ušima imao slušalice te se okrenuo i uočio lokomotivu prekasno da bi se stigao maknuti.

Šibenik: Tinejdžeri poginuli u naletu putničkog vlaka

Zamjenik Županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan kazao je da je zbog težine nesreće na očevid otišla zamjenica ODO Zagorka Kosanović, iako još nije poznato ima li u događaju elemenata kaznenog djela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene