Dvoje tinejdžera, mladić i djevojka, poginuli su u ponedjeljak navečer u naletu putničkog vlaka pokraj Šibenika.


Dvije osobe poginule su u naletu putničkog vlaka u ponedjeljak navečer u 22:55, izvijestila je policija. Radi se o vlaku koji je vozio na relaciji Šibenik Perušić.

Vezani članci Buknuo je požar kod Šibenika (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Gusti crni dim vidljiv sa Šibenskog mosta: Požar gase 33 vatrogasca uz pomoć dva air tractora i kanadera Nesreća na pružnom prijelazu (Foto: Saša Maček, Facebook) Užas na pružnom prijelazu u Varaždinu: "Nesreća se mogla izbjeći da je HŽ postavio rampu i ostalu signalizaciju, mogli smo poginuti!“

Policija je potvrdila kako su poginuli mladić i djevojka koji su šetali prugom kada je na njih naletio vlak. On je imao 19 godina, a ona 16.

Zagreb: U naletu vlaka poginula pješakinja

Pognuli su u naletu vlaka 5828 koji je 22:20 sati krenuo iz Šibenika prema Perkoviću, piše Šibenik.In.

Šibenske hitne službe zaprimile su dojavu da je vlak naletio na dvoje ljudi na Ražinama oko 22:27 sati. Portal navodi da je strojovođa uzalud signalizirao i kočio.

Na teren su sinoć izašli dežurni županijski državni odvjetnik i vještak za željeznički promet koji su sa desetak istražitelja pokušavali utvrditi što se dogodilo.

'Vlakom je upravljao 28-godišnji strojovođa iz Perkovića. Očevidom na mjestu događaja je rukovodio Županijski državni odvjetnika, a nazočan je bio i prometni vještak. O ovom događaju slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku', priopćila je PU šibensko-kninska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook