Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okolnosti još nisu poznate

U Medulinu roneći poginuo pročelnik Uprave za zaštitu i spašavanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom ronjenja u moru kod autokampa "Kažela" u Medulinu poslijepodne oko 14 sati smrtno je stradao 46-godišnji Nebojša Šverko iz Pule, pročelnik područnog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje Istarske županije, izvijestila je Policijska uprava istarska.

Uzrok smrti i sve okolnosti stradavanja još nisu poznate, a stradali ronioc ronio je s bocama. Nebojša Šverko bio je član Škole ronjenja, koja je danas organizirala ronjenje u moru ispred Kažele. Osim njega na toj je lokaciji ronilo još šest ronioca zajedno s instruktorom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEMA TRAGOVA NASILJA Nova smrt u moru: Poginuo još jedan strani ronilac, nepoznat uzrok kobnog ronjenja kod Sestrunja Ronjenje može biti opasno PRAVILA SU ZAKON Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju

Tijelo stradalog ronioca, kako pluta 15 do 20 metara od obale uočili su njemački turisti koji borave u Kaželi. Ronioc je hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu gdje je preminuo oko 15,30 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene