Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POTRAGA I DRONOM

Jeste li vidjeli ovog muškarca? Jučer je nestao u Međimurju, traže ga policija i HGSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kovačić je rođen 1990. godine, srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose, smeđih očiju. Osim policije, traže ga i HGSS-ovci uz dron i pse tragače.

Međimurska policija traži Marka Kovačića koji se jučer, 23. svibnja 2020. godine, udaljio s adrese prebivališta u Pribislavcu u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Kovačić je rođen 1990. godine, srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose, smeđih očiju.

U traganje za nastalom osobom, osim policijskih službenika, uključeni su i pripadnici HGSS-a uz korištenje bespilotne letjelice (tzv. drona) i psa tragača.

Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr, javila je međimurka policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene