Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Makarskoj

Opljačkali ga i prebili nasmrt: Policija uhitila troje ljudi, jedan napadač pokušao pobjeći iz zemlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je troje ljudi koji se dovode u vezu s pljačkom i napadom na muškarca (66) jučer u Makarskoj. Muškarac je naknadno preminuo. Navodno je bio poduzetnik koji je kod sebe imao veću količinu novca.

Splitska policija zaprimila je u utorak oko 17 sati dojavu da je na području Makarske fizički napadnut i opljačkan muškarac, koji je kasnije od ozljeda preminuo u kolima Hitne pomoći. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika"

Stradao je 66-godišnji muškarac. Slobodna Dalmacija piše da je riječ o poduzetniku koji je kod sebe imao 200.000 kuna i nepoznat iznos eura.

"Policijski službenici odmah su započeli s intenzivnim kriminalističkim istraživanjem i traganjem za počiniteljima, što je rezultiralo time da su sinoć i tijekom jutra uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s događajem i nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje i od kojih je jedna osoba zatečena i zaustavljena u pokušaju izlaska iz RH", javila je u srijedu ujutro splitska policija. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene