HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL)
HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL)

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak zaprimila dojavu da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.


Tijelo nepoznate žene pronađeno je u utorak u hidroakumulacijskom kanalu Hidroelektrane Varaždin, a policija ga je prevezla na Patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija.

Vezani članci U koritu rijeke Plitvice pronađena 80 kg stara avionska bomba (Foto: PU varaždinska) Varaždin: Radnik strojem slučajno zahvatio i otrgnuo upaljač stare avionske bombe, srećom nije eksplodirala Slika nije dostupna Policija objavila detalje stravičnog prizora kod Varaždina

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak oko 8:40 zaprimila dojavu Centra 112 da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.

Po nalogu Županijske državne odvjetnice, policija je na mjestu događaja obavila očevid, nakon čega je leš prevezen na Patologiju varaždinske Opće bolnice. (Hina)