HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL)
HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL)

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak zaprimila dojavu da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.


Tijelo nepoznate žene pronađeno je u utorak u hidroakumulacijskom kanalu Hidroelektrane Varaždin, a policija ga je prevezla na Patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija.

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prilikom posjeta Osijeku bila je pod pratnjom žene koja radi u osiguranju (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) - 7 Crnokosa djevojka Predsjednicu je pratila u stopu i plijenila poglede Slika nije dostupna Policija objavila detalje stravičnog prizora kod Varaždina

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak oko 8:40 zaprimila dojavu Centra 112 da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.

Po nalogu Županijske državne odvjetnice, policija je na mjestu događaja obavila očevid, nakon čega je leš prevezen na Patologiju varaždinske Opće bolnice. (Hina)