HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL)
HE Varaždin (Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL) Foto: Vjeran Žgance Rogulja/PIXSELL

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak zaprimila dojavu da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.


Tijelo nepoznate žene pronađeno je u utorak u hidroakumulacijskom kanalu Hidroelektrane Varaždin, a policija ga je prevezla na Patologiju varaždinske Opće bolnice, gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija.

Vezani članci COVID bolnica u Areni Dok je zaraženi mladić partijao u prepunom zagrebačkom klubu, bolnice su se punile: Put od ovakvih suludih poteza do bolničkih kreveta nije tako dalek Dino Goleš - Varaždinska bolnica Izvanredna situacija u varaždinskoj bolnici: Pacijente selili na nove respiratore, uključio se cijeli Stožer

Varaždinska policija u srijedu je priopćila da je u utorak oko 8:40 zaprimila dojavu Centra 112 da su djelatnici Hidroelektrane prilikom čišćenja rešetki na naplavini iz hidroakumulacijskog kanala pronašli leš ženske osobe.

Po nalogu Županijske državne odvjetnice, policija je na mjestu događaja obavila očevid, nakon čega je leš prevezen na Patologiju varaždinske Opće bolnice. (Hina)