Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

U domu 44-godišnjaka pronađeno pet amfora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 44-godišnjeg muškarca sa zadarskog područja zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedopuštenog obavljanja istraživačkih radova i prisvajanja kulturnog dobra.

Naime, tijekom kriminalističke obrade nad 44-godišnjakom sa zadarskog područja obavljena je pretraga njegova doma, gdje je pronađeno pet amfora, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Priskluškivanje i nadziranje Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice Slika nije dostupna Kritika Vladinoj politici HDZ: Umjesto reformama bave se kadroviranjem; SDP: Moramo popraviti što su oni pokvarili

Utvrđeno je da je muškarac prije dva mjeseca sa svojom posadom bio u izlovu ribe na području Dugog otoka, kada su mrežom izvukli amfore koje je spremio u dvorište svoje kuće, umjesto da je o pronalasku izvjestio djelatnike Arheološkog muzeja u Zadru. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, navodi policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene