Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitan je

U balama sijena 60-godišnjak u Smilčiću kod Zadra skrivao skoro kilogram heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Droga, pronađena u prizemlju devastirane kuće u Smilčiću, bila je zapakirana u četiri PVC vrećice pojedinačnih težina 210 grama, 249,6 grama, 227 grama i 263,9 grama.

U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru ispitan je 60-godišnji hrvatski državljanin zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Pročitajte i ovo Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

Kako je objavio DORH na svojim internetskim stranicama, osnovano se sumnja da je osumnjičenik 12. ožujka 2019. u 12:30 u prizemlju devastirane kuće koju koristi u Smilčiću radi stjecanja protupravne imovinske koristi daljnjom prodajom droge, među balama sijena držao 950,5 grama heroina, koji je bio zapakiran u četiri PVC vrećice pojedinačnih težina 210 grama, 249,6 grama, 227 grama i 263,9 grama, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 60-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene