Bala sijena, ilustracija (Foto: Ivica Galović/PIXSELL)
Bala sijena, ilustracija (Foto: Ivica Galović/PIXSELL) Foto: Ivica Galovi?/PIXSELL

Droga, pronađena u prizemlju devastirane kuće u Smilčiću, bila je zapakirana u četiri PVC vrećice pojedinačnih težina 210 grama, 249,6 grama, 227 grama i 263,9 grama.


U Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru ispitan je 60-godišnji hrvatski državljanin zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv zdravlja ljudi neovlaštenom proizvodnjom i prometom drogama.

Vezani članci Danska policija, ilustracija Glupa šala koštala ga slobode: Vikao "korona" i kašljao na policajce, dobio četiri mjeseca zatvora Policija, ilustracija - 1 U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi

Kako je objavio DORH na svojim internetskim stranicama, osnovano se sumnja da je osumnjičenik 12. ožujka 2019. u 12:30 u prizemlju devastirane kuće koju koristi u Smilčiću radi stjecanja protupravne imovinske koristi daljnjom prodajom droge, među balama sijena držao 950,5 grama heroina, koji je bio zapakiran u četiri PVC vrećice pojedinačnih težina 210 grama, 249,6 grama, 227 grama i 263,9 grama, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv 60-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.