Teška nesreća kod Zadra - 5
Teška nesreća kod Zadra - 5 Foto: Marko Dimic/Pixsell

Zadar se oprašta od dvojice mladića koji su poginuli u teškoj prometnoj nesreći u ponedjeljak navečer.


Mladići su poginuli u ponedjeljak navečer u prometnoj nesreći u mjestu Kožino kod Zadra. U sudaru dvaju automobila poginuli su 20-godišnjak i 21-godišnjak.

Vezani članci Prometna nesreća u Šibeniku Krš i lom: U sudaru vozila hitne pomoći i auta ozlijeđene četiri osobe Policija, ilustracija Prometna nesreća kod Otočca: Motociklom udario u tegljač s prikolicom, 44-godišnjak na mjestu poginuo

Od njih se oprostila Pomorska škola u Zadru dirljivim postom na društvenim mrežama.

"Vijest o tragičnom gubitku dva mlada života jutros nas je sve u školi dirnula duboko u srce. Teško je prihvatiti ovu tužnu vijest. Tek što smo Vas ispratili iz škole i s radošću iščekivali vijesti o Vašim životnim uspjesima sad se moramo od Vas zauvijek oprostiti.

Dragi Josipe i Nino bol koju sad osjećamo liječit ćemo lijepim uspomenama na Vas iz školskih klupa. Svaka šala, svaki đački nestašluk, svi školski 'biseri' bit će naš štit od boli koju danas osjećamo.

Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njihovim razredima, svim prijateljima, cijelom Zatonu i svima koji su ih imali čast poznavati", napisali su na Facebooku.

 

Vijest o tragičnom gubitku dva mlada života jutros nas je sve u školi dirnula duboko u srce. Teško je prihvatiti ovu...

Objavljuje Pomorska Škola ZadarUtorak, 20. travnja 2021.


Nesreća se dogodila u ponedjeljak navečer kad se 18-godišnjak kretao kolnikom Ulice Put primorja te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka STOP te ušao u navedeno raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.