U teškoj nesreći kod Zadra poginula su dva mladića.

Galerija


Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći u mjestu Kožino kod Zadra.  

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Užas u Petrinji: Radnik pao sa skele visoke šest metara na beton, zadobio ozlijede opasne po život Požar u centru Zadra 02 VIDEO Vatrogasci još na oprezu zbog buktinje koja je izbila u centru Zadra: Uzrok strašnog požara tek će se utvrditi

U sudaru dvaju automobila poginula su dva mladića (20 i 21). Policija je dojavu o sudaru dobila oko 22:25, a na teren su odmah upućena Hitna pomoć i vatrogasci.

Nesreća se dogodila kad se 18-godišnjak kretao kolnikom Ulice Put primorja te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka STOP te ušao u navedeno raskrižje, a da pritom nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Prednjim dijelom automobila udario je u lijevi bočni dio automobila kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara automobil 21-godišnjaka udario je u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbio te vratio na kolnik, gdje se zaustavio okrenut na bočnom dijelu.

U prometnoj nesreći smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik.

Na mjestu događaja intervenirali su zadarski vatrogasci koji su izvukli preminulog vozača i putnika. Za vrijeme trajanja očevida promet na dionici ceste D-306 bio je u prekidu od 22:42 do 2:10 te se odvijao obilaznim pravcima.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Upozoravamo da bi video u galeriji nekima mogao biti uznemirujuć.