Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan teško ozlijeđen

Tučnjava u kafiću: Sukobila se grupa pijanih mladića u Gračacu, policija će osim njih prijaviti i konobarice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, pola sata poslije ponoći, u ugostiteljskom objektu u Gračacu došlo je do svađe, a onda i tučnjave između nekoliko mladića. Jedan je teško ozlijeđen. Policija je podnijela prijave protiv njih, ali i protiv konobarica.

U kafiću u Gračacu u subotu, pola sata poslije ponoći, došlo je do svađe, a potom i fizičkog sukoba između 24-godišnjaka i 23-godišnjaka. U tom je sukobu 23-godišnjak teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Protiv 24-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede. Policija uz 24-godišnjaka za sudjelovanje u tučnjavi sumnjiči još dvojicu mladića – 18-godišnjaka i 19-godišnjaka. Protiv njih su također podnesene kaznene prijave zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Protiv konobarica koje su točile alkoholna pića pijanim mladićima policija podnosi prekršajne prijave. Dokaže li im se krivica, mogu biti kažnjene novčanom kaznom u iznosu do 800 kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene