Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

U subotu, pola sata poslije ponoći, u ugostiteljskom objektu u Gračacu došlo je do svađe, a onda i tučnjave između nekoliko mladića. Jedan je teško ozlijeđen. Policija je podnijela prijave protiv njih, ali i protiv konobarica.


U kafiću u Gračacu u subotu, pola sata poslije ponoći, došlo je do svađe, a potom i fizičkog sukoba između 24-godišnjaka i 23-godišnjaka. U tom je sukobu 23-godišnjak teško ozlijeđen.

Vezani članci Vatra zapaljenog otpada proširila se na automobile - 1 Požar s kontejnera za smeće proširio se na automobile: Policija privela pet osoba Prodaja borova, ilustracija Masovna tučnjava u Zagrebu: Žene počele svađu oko prodaje borova, mladići nastavili s cipelarenjem konkurencije

Protiv 24-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede. Policija uz 24-godišnjaka za sudjelovanje u tučnjavi sumnjiči još dvojicu mladića – 18-godišnjaka i 19-godišnjaka. Protiv njih su također podnesene kaznene prijave zbog sudjelovanja u tučnjavi.

Protiv konobarica koje su točile alkoholna pića pijanim mladićima policija podnosi prekršajne prijave. Dokaže li im se krivica, mogu biti kažnjene novčanom kaznom u iznosu do 800 kuna.