Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trokrilni prozor poklopio je petogodišnjeg dječaka iz Velikih Bastaja. Dječak je u komi, a liječnici u zagrebačkom KBC-u Rebro se bore za njegov život.


Petogodišnji Tomislav Tomić još se uvijek nalazi u komi i liječnici, prema riječima njegovog oca Zorana koji se sa suprugom nalazi u zagrebačkom KBC-u Rebro, poduzimaju sve kako bi se vratio svijesti, piše Večernji list.

Vezani članci Ilustracija Slovenski liječnik u jednom mjesecu zaradio 27 tisuća eura zbog rada tijekom vrhunca epidemije koronavirusa Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Nevjerojatan slučaj: Nije imao pojma da vlada pandemija iako je dva puta bio zaražen koronom - "Kao da je sve prespavao"

Tek nakon što se mališan probudi iz duboke kome, moći će prići operativnom zahvatu, kazao je jučer predvečer očajni roditelj koji sa suprugom Verom od prekjučer poslije podne proživljava pravu dramu.

Obitelj Tomić, koja živi u V. Bastajima u đulovačkoj općini, u utorak poslije podne otišla je rođacima u pomoć kod rušenja staje. Nešto kasnije, s troje djece došla je i majka Vera Tomić kako bi im Petrina odrasla djeca pomogla oko bojanja uskrsnih pisanica.

Vera je samo na trenutak uzela u ruke mlađu kćer koja je stara godinu dana, i to je iskoristio Tomislav i poput "špriha" pojurio do trokrilnog prozora naslonjena na zid ljetne kuhinje. 

Nismo stigli ni trepnuti kada je mališan povukao prozor i ovaj ga je "poklopio" kazala nam je Petra Đorđević u čijem se dvorištu dogodila nesreća, dodajući kako nikome nije bilo ni na kraj pameti da bi netko dirao golemi starinski trokrilni prozor, koji su mislili baciti nakon što dovrše rušenje staje.

Čekali smo da ga bagerom maknemo, jer je zaista, a vidite i sami, jako velik i težak. 

No, dogodila se nesreća, i tu je ostao nakon što je policija dovršila svoj posao kazala nam je P. Đorđević. Nesreća se dogodila između 15.30 i 16 sati, a dječak je prevezen u daruvarski Dom zdravlja.