Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trojica napala i ozlijedila policajce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica mještana Turnja kod Biograda danas su napala dvojicu zadarskih policajaca pri njihovoj redovitoj dužnosti te im nanijeli ozljede zbog kojih je jednom od policajaca pružena pomoć u zadarskoj Općoj bolnici.

Kad je došlo policijsko pojačanje, trojica napadača su svladana i oko 14,30 sati sprovedena istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Pročitajte i ovo Goran Gašpert i Tea Švob Tea Švob Spasila je utopljenika iz mora, jedna je od rijetkih policajki na motoru, a sada je dobila novo priznanje Ilustracija Sisačko-moslavačka policija Akcija policije i USKOK-a: Uhićena dvojica policajaca, poznato za što ih se sumnjiči

Po nalogu istražnog suca policija je danas trebala privesti Ivana Džaferagića (32) iz Turnja na izdržavanje zatvorske kazne jer se nije odazivao na sudske pozive te ih je odbijao primiti. U policijskom dosjeu Džaferagić je prijavljivan za 29 kažnjivih djela, uz ostalo za zlouporabu droge, prijetnje, teške krađe i razbojstvo. Za sada nije poznato zbog kojeg je kažnjiva djela morao na izdržavanje zatvorske kazne.

Kad je u njegovu kuću došla policija s nalogom za privođenje, on ih je počeo psovati te pokušao pobjeći. Uporabom tjelesne snage i sredstava za vezivanje policajci su ga svladali pri čemu su ozlijeđeni.

U ometanje policijskog djelovanja uključila su se dvojica Džaferagićevih rođaka, Ive Rota (53) i Damir Rota (47), i došlo je do meteža i naguravanja. No policija ih je svu trojicu svladala i uhitila.

Popodne se u zadarskoj Policijskoj upravi doznaje da je istražni sudac Županijskog suda u Zadru zadržao Ivana Džaferagića koji će na izdržavanje zatvorske kazne, a ostalu je dvojicu pustio nakon saslušanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene