Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija uhitila ilegalce na autocesti kod Starog Petrovog Sela. Nakon nelegalnog ulaska u Republiku Hrvatsku oko 8 sati put su nastavili u osobnom automobilu kojim je upravljao hrvatski državljanin.


Na autocesti Bregana-Lipovac kod Starog Petrovog Sela u osobnom automobili riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao trideset petogodišnji hrvatski državljanin, zatekli tri državljana Kosova u dobi od 29, 39 i 41 godinu, izvjestila je u utorak Policijska uprava Brodsko-posavska.

Bajakovo: Iz kamiona iskočilo osam ilegalaca, gotovo uplašili carinike

Vezani članci Kod Ivanje Reke kamion sletio s autoputa - 4 Još jedna nesreća na hrvatskim cestama: Kod Ivanje Reke kamion sletio s autoputa i prevrnuo se, jedna osoba ozlijeđena Čedomir Jovanović Srpski političar Čedomir Jovanović divljao u kafiću, odveden na policiju: "Da me nisu napali, ništa se od ovoga ne bi dogodilo"

Utvrđeno je da su u Republiku Hrvatsku ušli nezakonito, a graničnu su liniju prešli pješice iz Srbije izbjegavajući graničnu kontrolu na prijelazu Bajakovo-Batrovci.

Nakon nelegalnog ulaska u Republiku Hrvatsku oko 8 sati put su nastavili u osobnom automobilu kojim je upravljao hrvatski državljanin. U upravnom postupku zbog nezakonitog ulaska u državu strancima je hitnim rješenjem određeno protjerivanje iz Republike Hrvatske, kao i zabrana ulaska u državu u trajanju od jedne godine.

Policija uhvatila 6 ilegalaca, skrivali se u vagonu punom kukuruza

U ponedjeljak u jutarnjim satima na graničnom prijelazu Tovarnik-Šid Kosovari su predani policiji Republike Srbije, a policijski službenici su protiv hrvatskog državljana koji im je pomagao u tranzitu kroz Republiku Hrvatsku podnijeli optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook