Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trojica dilera uhićena s drogom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog preprodaje droge vrijedne 50 tisuća kuna uhićena su trojica Zagrepčana, a za još jednim se traga, izvijestila je policija, nakon akcije u kojoj je zaplijenjeno 146 grama kokaina, 20 grama heroina te manje količine marihuane i heptanona.

Nakon uhićenja istražnom sucu privedeni su Zagrepčani u dobi od 42, 24 i 21 godine, a traga se za 23-godišnjakom.

Pročitajte i ovo Policija Kaznena prijava U kući kod Zagreba policija pronašla drogu i popriličnu količinu ilegalnog oružja Srušen kokainski kartel nakon ključnih uhićenja u Španjolskoj - 7 Pala kriminalna mreža VIDEO/FOTO Razbijen kokainski kartel: Uhićeno 40 ljudi koji su švercali tone droge, ima i Hrvata među njima

Skupina je uhićena nakon što je policija zbog sumnje da se duže vrijeme bave preprodajom heroina na području zagrebačkog naselja Dubrava pratila dvojicu braće starih 21 i 23 godine.

Nakon što je od mlađeg brata kupio 1,2 grama heroina u Deanovečkoj ulici prvi je uhićen 24-godišnjak. No, prilikom legitimiranja policija je kod njega zatekla i dvije metalne kase u kojima je bilo 126,2 grama kokaina, 0,2 grama heroina, dvije digitalne vage i prepravljeni plinski pištolj marke Rohm.

Policija tvrdi da je kokain uz odgodu plaćanja kupio od 42-godišnjaka koji je 9. veljače u ranim poslijepodnevnim satima uhićen u zagrebačkom naselju Poljanice, s 19,3 grama kokaina.

Isti dan uhićen je i 21-godišnjak, a pretragom njegove kuće pronađeno je nešto manje od 20 grama heroina, vaga i manja količina marihuane i heptanon.

Njegov dvije godine stariji brat nije pronađen u kući, pa policija za njim još traga.

Dvojica uhićenih od ranije su poznati policiji, dok 24-godišnjak nije evidentiran.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene