Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Troje poginulih u dvije prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uslijed slijetanja osobnog vozila njemačkih registracijskih oznaka u odvodni kanal uz sjeverni trak autoceste Zagreb-Lipovac, na dionici od Lipovca do Županje, smrtno su stradale dvije osobe, turski državljani H.K. (1941.) i M.K. (1945.), dok je na autocesti Karlovac-Zagreb poginula jedna osoba.


U policiji pretpostavljaju kako je riječ o bračnom paru čije je vozilo u odvodnom kanalu tijekom današnjeg dopodneva primijetila cestarska ophodnja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Izašao iz vozila na autocesti pa ga usmrtio automobil Slika nije dostupna Lužani: U prometnoj nesreći jedna osoba poginula

Vozilo koje je sletjelo u kanal nalazi se u metar dubokoj vodi ali u policiji pretpostavljaju da uzrok smrti stradalih osoba nije utapanje.

U drugoj nesreći, na autocesti Karlovac-Zagreb, 25 kilometara od naplatnih kućica u Lučkom, u petak u 11.15 sati poginula je Palmira Lovrek (55) iz Novih Dvora Klanječkih. 

Chevrolet Aveo vozila je Saša Marić (42) iz Zagreba. S lijevog je traka prešla na travnatu površinu i nakon 20-ak metara udarila u signalni stupić. 

Skrenula je desno, preletjela preko desnog traka, udarila i probila žičanu ogradu. Prevrtala se i zaustavila na boku nakon 50-ak metara. U letu je sa stražnjeg sjedišta ispala Palmira i na mjestu poginula. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene