Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Trogodišnja djevojčica lakše ozlijeđena u lančanom sudaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći na Remetinečkoj cesti u Zagrebu, u kojoj su sudjelovala tri automobila, lakše je ozlijeđena trogodišnja djevojčica.

Uzrok sudara po svemu sudeći, s obzirom da se radilo o lančanom sudaru, bilo je nedovoljno držanje odstojanja između automobila, no policija još uvijek obavlja očevid, kojim će se utvrditi točan uzrok sudara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Mjesecima su njih dvoje harali po gradu: Na meti su im bili crkveni milodari, bicikli, mašine za šišanje, alkoholna pića... Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

>> Sudar u Sesvetama: Više ozlijeđenih osoba

Najlošije je prošao Opel u kojem su se nalazili mladi bračni par s trogodišnjom djevojčicom. Dijete je vozilom Hitne pomoći prebačeno do bolnice, a kako doznajemo, djevojčica je pretrpjela šok od silnog udara.

Stražnji dio Opela, na kojeg je naletjela vozačica Toyote, poprilično je uništen. Vozač najisturenijeg automobila prošao je bez ozljeda, a i njegov automobil pretrpio je minimalno oštećenje, no kako nam je rekao, nalet vozila iza njega odbacio je njegov automobil pet metara unazad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene