Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID U TIJEKU

Na autocesti na istoku Zagreba dogodilo se više sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak poslijepodne na autocesti A3 kod čvorova Kosnica i Buzin dogodila su se tri sudara u kojima je sudjelovalo više vozila. Dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Na autocesti A3 kod čvorova Kosnica i Buzin, u istočnom dijelu Zagreba u petak poslijepodne oko 15:30 sati došlo je do tri sudara, u kojima je sudjelovalo više vozila potvrđeno nam je iz zagrebačke policije. Dvije su osobe lakše ozlijeđene.

U prvom sudaru koji se dogodio na 36. kilometru autoceste u smjeru istoka sudjelovalo je šest osobnih vozila i jedan teretnjak, a dvije su osobe zadobile lakše ozljede. Do druge prometne nezgode došlo je nešto dalje, iz još uvijek neutvrđenog razloga, a u njemu su sudjelovala četiri osobna automobila i jedan kamion. Zabilježena je materijalna šteta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon sudara u Zagrebu VIDEO Nadzorna kamera snimila trenutak kad je automobil probio ogradu i sletio u kanal

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NESREĆA U TUNELU Sudar osobnog vozila i kamiona u tunelu u Dugopolju: Tri osobe prevezene u bolnicu, promet se odvija otežano

U vrlo kratkom vremenu na istoj autocesti sudarila su se i dva osobna vozila. Ozlijeđenih nije bilo. 

Zbog očevida su se stvarale gužve, no promet nje bio zaustavljen, kazali su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene