Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trener Blanke Vlašić Bojan Marinović na pješačkom prijelazu u Gundulićevoj ulici u Splitu je oborio 13-godišnju djevojčicu.


Blankin otac Joško Vlašić je za Dnevnik.hr potvrdio da je Bojan Marinović udario djevojčicu za koju kaže da je sama priznala da je prelazila cestu kada joj je bilo crveno.

Vezani članci Slika nije dostupna Blanka Vlašić u orijentalnom izdanju prošetala centrom Zagreba Slika nije dostupna Kao od šale skače iz sportskog trikoa u večernju toaletu

'Bojanu je bilo zeleno i išao je 'puževim korakom'. Srećom, djevojčica je samo lakše ozlijeđena, a sama je rekla da joj je bilo crveno. No znate kako je kada udarite čovjeka, to je uvijek stresno', rekao nam je Vlašić.

>> Blanka: Radije tri natjecanja, nego jedno šminkanje

Splitska policija priopćila je kako je do nesreće došlo u 10.10 na križanju Gundulićeve ulice sa Zrinsko Frankopanskom i Matoševom ulicom. '41-godišnjak je upravljao Mazdom i na prijelazu oborio 13-godišnju djevojčicu koja je poslije sama kazala da joj je bilo crveno na semaforu', kazala nam je glasnogovornica Željka Radošević. Protiv vozača, kažu, zasad neće biti podnijeta nikakva prijava. Djevojčica je zadobila lakše tjelesne ozljede i trenutno se nalazi u splitskoj bolnici na promatranju. Marinović je djevojčicu samo okrznuo retrovizorom.

U policijskom izvješću kažu da je u automobilu bila suvozačica rođena 1983. što je godina rođenja Blanke Vlašić koja je i snimljena pored vozila koje je sudjelovalo u nesreći.