Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Vrijedna 300 tisuća kuna

Trebinj: Zapljenjeno 52 kilograma skunka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici policije u BiH uhitili su na području Trebinja trojicu bosanskohercegovačkih državljana i zaplijenili 52 kilograma droge skunk koja je bila namijenjena tržištu Republike Hrvatske i Slovenije, izvijestila je Federalna televizija (FTV).

U noći na petak policija je u Trebinju zaustavila vozilo u kojem je pronađeno 51 pakiranje umjetno uzgojene droge marihuane (skunk). Policija je nakon pregleda automobila privela dvije osobe, a neknadno je uhićen još jedan osumnjičenik za trgovinu drogom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Prema riječima načelnika policije u Trebinju Gorana Zubca, zaplijenjena količina droge na crnom tržištu vrijedna je oko 300.000 eura (oko 2,2 milijuna kuna). Policija provodi istragu protiv osumnjičenih za trgovinu drogom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene