Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici policije u BiH uhitili su na području Trebinja trojicu bosanskohercegovačkih državljana i zaplijenili 52 kilograma droge skunk koja je bila namijenjena tržištu Republike Hrvatske i Slovenije, izvijestila je Federalna televizija (FTV).


U noći na petak policija je u Trebinju zaustavila vozilo u kojem je pronađeno 51 pakiranje umjetno uzgojene droge marihuane (skunk). Policija je nakon pregleda automobila privela dvije osobe, a neknadno je uhićen još jedan osumnjičenik za trgovinu drogom.

Vezani članci Zaplijenjeno više od 30 kilograma marihuane, novac i automobil - 6 Uhvaćeni dileri: Zagrebačka policija zaplijenila više od 30 kilograma droge, automobil i novac Zapljena 15 kilograma marihuane (Foto: PU splitsko-dalmatinska) Policija mu pretražila stan i našla gotovo 15 kilograma marihuane

Prema riječima načelnika policije u Trebinju Gorana Zubca, zaplijenjena količina droge na crnom tržištu vrijedna je oko 300.000 eura (oko 2,2 milijuna kuna). Policija provodi istragu protiv osumnjičenih za trgovinu drogom. (Hina)