Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gram i pol marihuane doveo policiju do plantaže

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćni izlazak u diskoteku mogao bi 45-godišnjaka stajati dugogodišnje robije jer je policija, nakon što ga je uhitila zbog grama i pol marihuane, u njegovoj kući u Strmcu pronašla plantažu indijske konoplje i više od 2,5 kilograma te droge.

U trag preprodavaču policija je ušla kada ga je početkom studenoga u diskoteci na zagrebačkom Jarunu uhitila s 1,5 grama marihuane. Nakon toga su otkrili da u svojoj kući proizvodi marihuanu, odnosno tzv. skunk, pa su od suda zatražili dozvolu za pretres.

Pročitajte i ovo Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli Slika nije dostupna Virovitica: Policija pronašla 7,5 kilograma marihuane

U kući su, uz dva laboratorija za uzgoj indijske konoplje, pronašli 107 sadnica te biljke veličine od 25 do 120 centimetara i više od 2560 grama osušene marihuane. U kuhinji na frižideru još su otkrili vrećicu s 35 grama "speeda", a na perilici suđa digitalnu vagu s tragovima te droge.

U oba laboratorijima pronađene su natrijeve žarulje s električnim sklopkama za paljenje, 26 komada fluo cijevi, tri ventilatora i druga oprema potrebna za uzgoj konoplje.

U policiji tvrde kako sve ukazuje da je droga bila namijenjena
preprodaji na narko tržištu, pa je 45-godišnjaka nakon kriminalističke obrade predala istražnom sucu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene