Ukoliko imate korisne informacije o muškarcu s fotografije dojavite ih policiji.


Policija moli građane da im se jave ukoliko imaju korisne informacije o muškarcu s fotografije.

Vezani članci Policajci mlate mladića Policijska brutalnost: Pojavila se snimka na kojoj dvojica u odori mlate mladića, navodno je prekršio policijski sat Nasilje nad ženama i dalje ogroman problem - 5 Htjela prekinuti vezu s 40-godišnjakom, a on ju potom udarao šakama, čupao za kosu, bacio na tlo i prijetio

Sumnja se da je nepoznati počinitelj '4. srpnja 2014. oko 10.45 sati u Zagrebu, VII. Retkovec, na ulici s leđa prišao oštećenoj i iz ruke joj istrgnuo vrećicu u kojoj se nalazio novčanik s više tisuća kuna, te 30. srpnja oko 11 sati, u Sesvetama, Petra Svačića, na ulici s leđa prišao oštećenom i istrgnuo mu torbicu koju je nosio ispod ruke te otuđio nekoliko desetaka tisuća', izvijestila je policija.

FOTO Mladić kojeg traži zagrebačka policija

Riječ je o muškarcu starom oko 20 do 25 godina, visine oko 170 do 180 centimetara, srednje tjelesne građe, ovalnog lica i kratke smeđe kose.

Ukoliko imate informacije o osumnjičenom policiji ih možete dojaviti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook