Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragao i HGSS

Tragičan kraj potrage za Britankom u Šibeniku: Pronađena mrtva u blizini skladišta

Ellen Betty Solomons
Ellen Betty Solomons Foto: PU šibensko-kninska
Potraga za 80-godišnjom Britankom koja je misteriozno nestala u Šibeniku za vrijeme razgledavanja grada dobila je tragičan završetak.

Tragično je završila potraga za 80-godišnjom Britankom koja se sredinom tjedna odvojila od svoje grupe s kojom je, uz pratnju vodiča, razgledavala Šibenik. Policiji je ubrzo prijavljen njezin nestanak, a u potragu se uključio i HGSS Šibenik, koji je ženu pronašao mrtvu.

"Bespilotnom letjelicom HGSS-a pregledano je uže središte grada, gdje se po saznanjima djelatnika policije osoba kretala poslije odvajanja od grupe. Međutim, osoba nije pronađena", priopćili su iz HGSS-a.

Pročitajte i ovo Potraga u Međugorju Pronašao je HGSS Tragičan završetak potrage u Međugorju: Časna sestra iz Austrije pronađena mrtva

Pročitajte i ovo Josip Granić, pročelnik HGSS-a NAKON PADA CESSNE Zašto je vraćen helikopter koji je letio za Brač? Šef HGSS-a otkrio što se danas događalo i poručio: "Nama nije toliko bitno tko je tu odluku donio, ali..."

U četvrtak je ponovno angažirana bespilotna letjelica HGSS-a te je pretraživan teren oko željezničke postaje i luke.

"Pregledom snimaka iz letjelice u neposrednoj blizini lučkog skladišta uočena je osoba. Dolaskom do toga mjesta ustanovljeno je da je to osoba za kojom se tragalo i da je nažalost mrtva", poručili su iz tamošnjeg HGSS-a te obitelji i prijateljima izrazili sućut.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene