Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku potraga

Tragedija kod Iloka: Prevrnuo se čamac, utopila se 29-godišnjakinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas na Dunavu kod Iloka prevrnuo se čamac s devet osoba. Jedna je osoba poginula, a za dvije se još traga.

Noćas oko ponoći na rijeci Dunav, kod odmorišta 'Lovka', nedaleko od grada Iloka, došlo je do potonuća čamca u kojem se u tom trenutku nalazilo devet osoba, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske. 

Pročitajte i ovo Iločki most Nakon pregleda Most u Iloku ponovo pušten u promet, ali uz ograničenja Slika nije dostupna Drama kod Županje Nakon pet sati potrage ronioci pronašli tijela dvojice mladića iz prevrnutog čamca

Policija navodi kako je do obala Dunava uspjelo doplivati šest osoba, koje su odvežene u Županijsku opću bolnicu u Vukovar, gdje im je pružena pomoć. Sve osobe koje su se nalazile u čamcu bile su iz Iloka.

>> Promajna: U eksploziji na brodu teško ozlijeđen 19-godišnjak

29-godišnjakinja iz Iloka se prilikom potonuća čamca utopila, a trenutno se za još dvije osobe 51-godišnjakom i 40-godišnjakom još uvijek traga. Jedan je od njih suprug žene koja se utopila. U potrazi su cijeli dan sudjelovale ekipe GSS-a, policija i ronioci. Potraga je za danas obustavljena. Nastavit će se sutra.

Dvoje njihove djece s drugima se uspjelo spasiti i doplivati do obale. Zbrinuti su u vukovarskoj bolnici

Pretpostavlja se da ih je u čamcu bilo previše. Panika je, prepričava se na mjestu nesreće, nastala nakon što su u čamcu izgubili ravnotežu.

Obavljen je očevid na mjestu gdje je pronađeno tijelo 29-godišnjakinje. Obavljaju se daljni izvidi, a naložena je obdukcija radi utvrđivanja eventualne kaznene odgovornosti, potvrdio nam je Božidar Piljić županijski državni odvjetnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene