Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćas na Dunavu kod Iloka prevrnuo se čamac s devet osoba. Jedna je osoba poginula, a za dvije se još traga.


Noćas oko ponoći na rijeci Dunav, kod odmorišta 'Lovka', nedaleko od grada Iloka, došlo je do potonuća čamca u kojem se u tom trenutku nalazilo devet osoba, priopćeno je iz PU vukovarsko-srijemske. 

Vezani članci Prevrnuo se čamac u Dravi Drama na Dravi: Prevrnuo se čamac sa šestero ljudi, petero doplivalo do obale, a traga se za nestalim muškarcem Slika nije dostupna Proglašen Dan žalosti zbog utopljenih na Dunavu

Policija navodi kako je do obala Dunava uspjelo doplivati šest osoba, koje su odvežene u Županijsku opću bolnicu u Vukovar, gdje im je pružena pomoć. Sve osobe koje su se nalazile u čamcu bile su iz Iloka.

>> Promajna: U eksploziji na brodu teško ozlijeđen 19-godišnjak

29-godišnjakinja iz Iloka se prilikom potonuća čamca utopila, a trenutno se za još dvije osobe 51-godišnjakom i 40-godišnjakom još uvijek traga. Jedan je od njih suprug žene koja se utopila. U potrazi su cijeli dan sudjelovale ekipe GSS-a, policija i ronioci. Potraga je za danas obustavljena. Nastavit će se sutra.

Dvoje njihove djece s drugima se uspjelo spasiti i doplivati do obale. Zbrinuti su u vukovarskoj bolnici

Pretpostavlja se da ih je u čamcu bilo previše. Panika je, prepričava se na mjestu nesreće, nastala nakon što su u čamcu izgubili ravnotežu.

Obavljen je očevid na mjestu gdje je pronađeno tijelo 29-godišnjakinje. Obavljaju se daljni izvidi, a naložena je obdukcija radi utvrđivanja eventualne kaznene odgovornosti, potvrdio nam je Božidar Piljić županijski državni odvjetnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook