Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno nekoliko maloljetnika?

Tragedija u Gospiću: Djevojčica (14) preminula u kolima hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija intenzivno istražuje smrt 14-godišnje djevojčice, čije je tijelo dovezeno u utorak u gospićku bolnicu, no zbog tajnosti postupka u ličko-senjskoj Policijskoj upravi nisu mogli komentirati medijske navode o njezinim ozljedama niti o privođenju nekoliko osoba, maloljetnika.

Glasnogovornica Nataša Agatić rekla je da ne može potvrditi neslužbene informacije koje su objavili neki portali o uhićenju više osoba, ni radi li se o ozljedama nanesenim hladnim oružjem, ni bilo koji drugi detalj o smrtnom stradavanju djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Dijana Aničić, Udruga Anđeli Djevojčica preminula u Splitu Predsjednica udruge Anđeli slomila se u Dnevniku Nove TV: "Majka i baka su dale sve od sebe. Netko mora tim ljudima pružiti predah"

 

"Izvidi su i inače tajni, ali kada su u pitanju maloljetnici, posebno smo ograničeni kako u davanju, tako i primanju informacija, zato samo mogu reći da će mediji biti obaviješteni o okolnostima smrtnog stradavanja maloljetne osobe čim izvidi budu okončani", rekla je Agatić.

Prema neslužbenim informacijama koje su objavili portali, 14-godišnjakinja je preminula u vozilu Hitne pomoći tijekom transporta od Lovinca do Gospića od rana zadobivenih hladnim oružjem. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene