Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Tragedija u Dežanovcu: Poginuo muškarac koji je traktorom vukao drva iz šume

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Dežanovcu je poginuo muškarac koji je traktorom vukao drva iz šume. Pri usponu traktora došlo je do propadanja kotača u rupu na tlu te podizanja prednjeg dijela traktora i priklještenja 73-godišnjeg vozača, javlja policija.

U petak oko 9:30 sati u Dežanovcu, na neobrađenom poljoprivrednom zemljištu u blizini kućnog broja 80, 73-godišnjak je upravljao traktorom IMT daruvarskih registracijskih oznaka za koji je bila priključena prikolica na kojoj se nalazilo oko 1,30 prostornih metara cjepanica.

Pri usponu s traktorom i prikolicom u smjeru dvorišta na kućnom broju 80, u jednom trenutku došlo je do propadanja zadnjeg desnog kotača prikolice u rupu na tlu. Zbog toga se podignuo prednji dio traktora i priklještio 73-godišnjeg vozača između zadnjeg dijela traktora i prikolice.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 snima dva filma Posjećivala Zavadlava u zatvoru i otkrila detalje: "Bili smo sami, nije bio vezan, a jedno me iznenadilo"

73-godišnji M.L. s područja Dežanovca preminuo je na mjestu nesreće od zadobivenih ozljeda.

Očevidom je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru.

Tijelo 73-godišnjaka prevezeno je u Opću bolnicu Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija. U vezi događaja slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene