Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Tragedija kod Kutine: 14-godišnjak ispao iz vozila i poginuo, troje mladih teško ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sisačko-moslavačkoj županiji dogodile su se dvije tragedije u subotu. U izlijetanju automobila s ceste poginuo je tinejdžer, a još je troje mladih ozlijeđeno. Nešto kasnije smrtno je stradao i motociklist.

U subotu, 16. srpnja oko 17:30 u mjestu Repušnica na području Kutine, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna 14-godišnja osoba smrtno stradala dok su tri osobe stare 21,18 i 15 godina teže ozlijeđene.

Izlaskom iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, udarilo u metalnu ogradu te se prevrnulo na krov. Prilikom prevrtanja iz vozila je ispao 14-godišnjak koji je na mjestu preminuo. Sudionici ove prometne nesreće su prevezeni u sisačku Opću bolnicu, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, objavila je sisačka policija.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku te se u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ove prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 5 Troje ozlijeđenih U istoj županiji dvije tragedije: Auto izletio s ceste, jedna osoba poginula. Smrtno stradao i motociklist
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vozač izgubio kontrolu Teška prometna nesreća u Brelima: Motociklom se zabio u metalnu ogradu i zid, dvoje ljudi ozlijeđeno

Istoga dana, oko 18:30 u mjestu Brest Pokupski, na petrinjskom području, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 46-godišnji vozač motocikla s petrinjskog područja.

On je po izlasku iz zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u kolni ulaz. Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao, a tijelo je prevezeno u sisačku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija. Na mjestu događaja obavljen je očevid, priopćila je sisačka policija.

Policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku u svezi ove prometne nesreće dostaviti izvješće. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene