Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasne jurnjave

Tko je brži - Audi ili BMW? Nove rekordne brzine na A1

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici Policijske uprave ličko-senjske imali su pune ruke posla ovog vikenda sa stranim državljanima na domaćim autocestama.

Novi se rekordi brzina obaraju na hrvatskim autocestama, zbog čega su djelatnici Policijske uprave ličko-senjske imali pune ruke posla.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

Naime, na dijelu autoceste A1, gdje je ograničenje 130 km/h, Mađar, Austrijanac i Ukrajinac nešto su jače pritisnuli papučice gasa te zaradili prekršajne prijave.

>> Projurio s 233 km/h i dobio kaznu od 4 tisuće kuna

U automobilima marke Audi, 37-godišnji mađarski državljanin zaletio se sa čak 258 km/h, dok je 36-godišnjeg Austrijanac dostigao brzinu od 246 km/h. Nešto manju brzinu, onu od 217 km/h, postigao je 43-godišnji Ukrajinac svojim BMW-om.

Sva trojica dobili su novčane kazne te su im izrečene zaštitne mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene