Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu su se igrala djeca

Tihomir je iskrvario ocu na rukama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Težak zločin potresao je Gornji Miholjac pokraj Slatine. 38-godišnji Tihomir Vilček ubijen je iz zasjede u dvorištu obiteljske kuće hicima iz poluautomatskog oružja. Ubojica je pobjegao s mjesta zločina. Očevidaca nema. Policija i nakon 24 sata pretražuje selo i okolicu. Tihomir je iskrvario na očevim rukama.

'Ja, supruga i njegova žena smo bili unutra. Supruga je upravo namjeravala uzeti kolače kad se začula pucnjava. Uhvatio sam ga za glavu, dva puta je očima zatreptao. Vidio sam krv i stisnuo da ne krvari', šokiran prepričava Tihomirov otac Ivica Vilček.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Slavoniji Donji Miholjac: Izudarala muškarca do smrti Slika nije dostupna Policija ne zna uzrok Donji Miholjac: Muškarac i žena privedeni zbog ubojstva 36-godišnjaka

>> Policija traga za ubojicom iz zasjede

Noćna mora u dvorištu, obitelj u šoku, sumrak i magla. Sve to koristi ubojica kako bi pobjegao s mjesta zločina. Nitko ga nije vidio.

'Policija je došla vrlo brzo. Za 20 minuta bili su ovdje. A ni ubojici nije trebalo dugo. Vjerojatno ga je netko čekao', kaže susjeda Marina Gerenčir. 

Neki drugi susjedi čuli su pucnjavu, no mislili su da se radi o slavlju nakon kolinja.

Tihomir je otac dvoje djece. Igrao je nogomet za mjesni klub. Bavio se poljoprivredom i trgovao PVC stolarijom. Zašto bi ga netko ubio, nikomu nije jasno.

'Komu je on toliko stao na žulj da mu je mogao život oduzeti? Zašto ga nije ranio ili mu kuću zapalio? Zašto mu nije nešto napravio nešto drugo, samo da mu život poštedi?', u suzama se pita Tihomirov ujak Mirko Maksimović. 

'Nije se ni s kim svađao. Imao je svoje poslove i radio, mučio se kao i svaki drugi seljak', priča susjed Pero Gerenčir. 

U selo se uvukao strah. Ubojice više ne biraju mjesto ni vrijeme. Tihomir je ubijen nakon obiteljskoga kolinja. U dvorištu su bila i njegova djeca.

Više u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene