Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga traje

Policija traga za ubojicom iz zasjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S hicima iz vatrenog oružja jučer oko 17,35 sati u Gornjem Miholjcu ubijen je 38-godišnji Tihomir Vilček., izvijestila je sinoć virovitičko-podravska Policijska uprava navodeći samo inicijale. Danas ujutro očevid je završen, a za ubojicom se intenzivno traga.

Prema prvim informacijama policije, nesreća se dogodila u dvorištu obiteljske kuće, a za sada se ne zna tko je ubojica.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opasna zemlja Pronađeno tijelo nestalog novinara: Ubijen tupim predmetom u glavu, poznato o čemu je zadnje pisao Slika nije dostupna SUMNJA NA TERORIZAM Aniteroristi preuzeli istragu ubojstva zastupnika izbodenog u crkvi

Očevidom na mjestu ubojstva u dvorištu obiteljske kuće oca ubijenog 38-godišnjaka utvrđeno je da je nepoznati ubojica jučer oko 17,35 sati došao kroz stražnji dio dvorišta, ušao u šupu i odatle iz polumraka ispalio iz vatrenog oružja nekoliko hitaca u Vilčeka te se neopaženo udaljio u nepoznatom smjeru.

Ubijeni je bio kod oca, gdje je zajedno s obitelji obavljao kolinje. U trenutku ubojstva u dvorištu je bio sam, kaže se u priopćenju.

Policija je odmah nakon dojave blokirala ulaze u selo. Potraga za ubojicom potrajala je cijelu noć i nastavljena je ujutro.

Za ubojicom tragaju jake policijske snage naoružane dugim cijevima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene