Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškom sudaru na autocesti A4, dvije su osobe poginule.


Član uprave Podravke i dužnosnik HSS-a, 40-godišnji Marin Pucar (40) sinoć je na autocesti Varaždin - Zagreb kod mjesta Popovec zbog neopreznog prestrojavanja izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe. Nesreća se dogodila na 84. kilometru autoceste Zagreb-Goričan u smijeru Zagreba.

Vezani članci Policija / Ilustracija Smijenjen šef zadarske krim policije, objavljeni detalji: Vozio pod utjecajem alkohola, nije bio na dužnosti... Slika nije dostupna Dvoje ozlijeđenih u sudaru na autocesti A4

Pucar se svojim 'audijem A6' oko 21,45 sati, kako je izvijestila zagrebačka policija, neoprezno prestrojavao u desni trak, a onda je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi dio automobila 'mitsubishi pajero' bjelovarskih oznaka u kojem su bili 31-godišnjak i za sada nepoznati muškarac.

Oba automobila su uslijed sudara sletjela s ceste, pri čemu je na mjestu poginuo 31-godišnjak, dok je njegov suvozač preminuo jutros u bolnici. Obojica su prilikom sudara ispali iz automobila pa se ne zna tko je bio na mjestu vozača, a tko na mjestu suvozača.

Promet se zbog nesreće tim dijelom autoceste noćas do iza 2 sata odvijao lijevim prometnim trakom, uz regulaciju policije.

Tvrtka Podravka, u kojoj je Pucar član Uprave, priopćila je da su duboko potreseni velikom tragedijom i da s iskrenim žaljenjem obiteljima stradalih žele da 'smognu snage prebroditi za njih ova iznimno bolna vremena'.

'Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu sućut i žaljenje obitelji te prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv i nemjerljiv gubitak', stoji u prioćenju koprivničke tvrtke.