Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok nesreće su snijeg i brzina

Teško ozlijeđena trudnica nakon sudara rodila djevojčicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prometne nesreće 29-godišnja trudnica zbog teških ozljeda bila je podvrgnuta hitnom carskom rezu. Rodila je zdravu djevojčicu.

Gusti snijeg, neprilagođena brzina i trenutak nepažnje bili su dovoljni da automobil kojim su se trudna 29-godišnja Blaženka Sertić i njezin suprug vraćali s liječničkog pregleda iz Nove Gradiške u Bogićevce pored Okučana u utorak sleti u kanal pored ceste. Od siline udarca Blaženka je teško ozlijeđena, a slomila je desnu pubičnu kost i poprečne nastavke kralježaka. Kako je riječ o ženi u poodmaklom stadiju trudnoće, liječnici u novogradiškoj bolnici odmah su je podvrgli carskom rezu piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječnik je vrijeđao i vikao na nju 'Carski rez je počeo tek kad je dijete umrlo u meni' Slika nije dostupna 'Bambi' u bolnici

Operativnim zahvatom dva tjedna prije predviđenog termina poroda rođena je zdrava, 48 centimetara duga i gotovo tri kilograma teška djevojčica Petra. 'Dijete je dobro, sve je u redu, jedino majka još nije s njom. Zbog ozljeda i operativnog zahvata Blaženka je još na odjelu reanimacije, no uskoro će biti prebačena na kirurgiju'  rekli su nam u rodilištu novogradiške bolnice. Unatoč ozljedama Blaženka Sertić je u stabilnom stanju i dobro se osjeća, a protiv njezina supruga koji je upravljao automobilom PU brodsko-posavska podnijela je kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće prenosi Večernji list.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene