Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo divljaštvo maloljetnika u Zagrebu

Banda skinheadsa pretukla 16-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 22 sata na Dubravkinom putu u Zagrebu, grupa od 10-ak pripadnika tzv. skinheadsa pretukla je mladića rođenog 1992. godine. Mladić je zadobio teške ozljede i nalazi se u bolnici.

Kako doznajemo u PU zagrebačkoj, nakon što su nesretnog mladića srušili na pod i izudarali ga nogama i rukama, nasilnici su pobjegli i skrasili se u jednom kafiću nadajući se da ih policija tamo neće tražiti. No, kako kažu u policiji, njihovi službenici dobro poznaju situaciju na tom području te su pretpostavili gdje bi se mogli nalaziti napadači.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Pola sata nakon napada uhićeni su u kafiću i prebačeni u policijsku stanicu. Tamo se trenutačno nalazi osam napadača, od toga čak šest maloljetnika. Neslužbeno doznajemo da se radi o pripadnicima tzv. skinheadsa.

>> Pretučeni mladić komunicira stiskanjem ruke

Napadnuti mladić prevezen je u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Pretrpio je potres mozga, ozljede nosa i čeljusti, no u stabilnom je stanju. Liječnici kažu da će radi predostrožnosti biti zadržan na liječenju u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene