Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sinoć oko 22 sata na Dubravkinom putu u Zagrebu, grupa od 10-ak pripadnika tzv. skinheadsa pretukla je mladića rođenog 1992. godine. Mladić je zadobio teške ozljede i nalazi se u bolnici.


Kako doznajemo u PU zagrebačkoj, nakon što su nesretnog mladića srušili na pod i izudarali ga nogama i rukama, nasilnici su pobjegli i skrasili se u jednom kafiću nadajući se da ih policija tamo neće tražiti. No, kako kažu u policiji, njihovi službenici dobro poznaju situaciju na tom području te su pretpostavili gdje bi se mogli nalaziti napadači.

Vezani članci Ivica Puljak Ivica Puljak o napadima na strance: "Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da kao gradonačelnik Splita pišem ovakav tekst" Policija, ilustracija - 1 Užas u Sesvetama: Muškarac upao u stan starice i ugrizao je?

Pola sata nakon napada uhićeni su u kafiću i prebačeni u policijsku stanicu. Tamo se trenutačno nalazi osam napadača, od toga čak šest maloljetnika. Neslužbeno doznajemo da se radi o pripadnicima tzv. skinheadsa.

>> Pretučeni mladić komunicira stiskanjem ruke

Napadnuti mladić prevezen je u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Pretrpio je potres mozga, ozljede nosa i čeljusti, no u stabilnom je stanju. Liječnici kažu da će radi predostrožnosti biti zadržan na liječenju u bolnici.